KARSINNAN JÄRJESTÄMINEN 2019

Winter War kilpailun karsinta on mahtava mahdollisuus tuoda oman salin yhteisöä kokoon kerran vuodessa kolmen viikon ajan! Vuoden 2019 karsinnan järjestäminen on nyt entistä kannattavampaa myös salinomistajille ja mukaan päästäksesi salisi EI tarvitse olla virallinen CF-affiliate.
Hyödynnä tarjoamamme edut ja järjestä unohtumaton kokemus asiakkaillesi omalla salillasi!
Karsinnan järjestäville saleille tarjoamme seuraavat edut:
  • Järjestävien salien listaus WW:n nettisivuilla: Kaikki karsinnan järjestäväksi ilmoittautuneet salit listataan WW:n nettisivuilla karsinta osiossa ja listauksesta on linkki jokaisen salin omille nettisivuille.
  • Ryhmälippumyynti: Salin on mahdollisuus ostaa ennen julkisen lipunmyynnin alkua haluamansa määrä Premium-lippuja ja näin saada isompikin ryhmä asiakkaitaan istumaan samaan katsomon osaan.
  • Salinomistaja lounge: Tarjoamme jokaiselle karsinnan järjestävälle salille (1) yhden passin (sisältää 1 kpl Basic-lippu) Salinomistaja-loungeen kisapaikalla. Loungessa on tarjolla virvokkeita sekä yhteistyökumppaneiden tuotteita. Lounge on myös oiva mahdollisuus hieman hengähtää kisapäivän tiimellyksessä ja samalla vaihtaa ajatuksia muiden omistajien kanssa.
  • Kisajulisteet postitettuna saleille
  • Sali on mukana karsintakisassa: Yhteensä eniten karsinnan suorittaneita kerännyt sali voittaa huikean VBC-tuotepalkinnon, arvo n 1000€.

 

Kuinka rekisteröidyn?
Järjestäväksi saliksi rekisteröityminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen info@cfwinterwar.com. Tämän jälkeen lähetämme ilmoittautumislomakkeen salin vastuuhenkilölle täytettäväksi. Kun lomake on toimitettu kisaorganisaatiolle täytettynä hyväksytysti lisäämme kyseisen vastuuhenkilön suljettuun FB-ryhmään, jossa kaikki tiedottaminen karsinnan osalta tapahtuu.
Jokaisella salilla tulee siis olla vastuuhenkilö, joka vahvistaa kaikkien sillä salilla tehtyjen suoritusten standardien pitävyyden hyväksymällä tulokset WodConnectissa. Urheilijoilla, jotka tavoittelevat kisapaikkaa on oltava esittää karsinnan päättyessä kaikista suorituksistaan videot, joista kisaorganisaatio tarkistaa ainakin yhden. Tämä pätee sekä skaalattuun että yleiseen sarjaan.
Karsinnan perusinfot
Urheilijoiden ilmoittautuminen karsintaan alkaa 13.11.2018 WodConnectissa
Ensimmäinen karsintalaji julkaistaan 27.11.2018
Karsinnan hinta 10€
Sarjat: Skaalattu (Miehet/Naiset) ja Yleinen (Miehet/Naiset)
Kilpailuun etenee yleisessä sarjassa 32 parasta mies- ja naisurheilijaa. Skaalatussa sarjassa kisapaikan lunastaa kummankin sukupuolen 8 parasta urheilijaa (laajennettu).

Kilpailunjohtaja
Hannu Pajari

040 731 2423
hannu@cfwinterwar.com

Instagram:
@cfwinterwar
#winterwar2019

Kilpailunjohtaja
Hannu Pajari
040 731 2423
hannu@cfwinterwar.com

Instagram:
@cfwinterwar