Karsinta

Winter War 2018 karsinta kestää kolme viikkoa, alkaen 28.11.2017 ja päättyen 17.12.2017.

Karsintaan ilmoittautuminen aukeaa 15.11.2017

Jokaisen viikon tiistaina klo 12 julkaistaan karsintalaji ja tämän lajin tekemiseen urheilijoilla on aikaa aina kyseisen viikon sunnuntaihin klo 18 asti. Karsinnan voi suorittaa Suomessa virallisilla CrossFit-affiliateilla (saleilla) sekä videoimalla suorituksensa (ulkomailla).

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt sekä ulkomailla asuvat Suomen kansalaiset.

Karsinnan sarjat ovat:

Yleinen (Naiset/Miehet)

Yleisen sarjan kilpailuun voi osallistua kuka vain henkilö urheilutaustasta riippumatta. Tämän sarjan lajit koostuvat pääosin voimistelun, painonnoston, voimanoston, kestävyysurheilun sekä voimamiesurheilun osa-alueista. Yllätyshaasteita on nähty kisassa vuosien varrella joten liikkeitä voi tulla myös edellamainittujen elementtien ulkopuolelta.

Karsinnan lopputuloksien mukaan 32 sarjojensa parasta miestä sekä naista kutsutaan kilpailemaan Winter War mestaruuksista Tampere Areenalle 2.-3.2.2018.

Yleisessä sarjassa pääset testaamaan kykyjäsi Suomen kovakuntoisimpia urheilijoita vastaan lajeissa, jotka varmasti haastavat fyysistä ja henkistä suorituskykyäsi.

Skaalattu (Naiset/Miehet)

Skaalattuun sarjaan voi osallistua myös kuka vain urheilutaustasta riippumatta poislukien urheilijat, jotka ovat kilpailleet aiemmin jossain seuraavista kilpailuista: Winter War, Unbroken, Box Battle, Helsinki Showdown, Linna Masters,  Karjalan Kovin tai sijoittuneet Top 5:teen jossain muussa kansallisessa kilpailussa kuten: Sawotta tai Hietsu Beach Battle.

Tämän sarjan lajit ovat kevennettyjä versioita yleisen sarjan lajeista. Skaalattujen lajien vaatimukset ovat hieman helpompia ja painot kevyempiä. Neljä parasta urheilijaa naisten ja miesten sarjoista etenee karsinnan jälkeen kilpailemaan Winter War 2018 – kilpailuun. Skaalattu sarja kilpailee vain lauantaina (3.2.2018).

Skaalattu sarja on mahtava tapa osallistua karsintakokemukseen omalla salilla tai testata omia kykyjään samantasoisia urheilijoita vastaan.

 

Urheilijan tulee syöttää tuloksensa WodConnectiin aina siten, että sen salin vastuuhenkilö, jossa laji on suoritettu, ehtii vahvistamaan tuloksen ennen sunnuntaita klo 20:00.

Karsinnan hinta on kaikissa sarjoissa 10 €. Maksua ei palauteta, vaikka urheilija ei pystyisi kaikkia lajeja jostain syystä suorittamaan.

Kisoihin tähtäävien urheilijoiden on videoitava kaikki karsintasuorituksensa ja karsinnan päätteksi kaikilta Top 32- urheilijoilta pyydetään yksi video kisajärjestäjän tarkistettavaksi. Videointi ei koske skaalattua sarjaa.

Karsintalaji 1

Katso laji tästä.

Karsintalaji 2

Julkaistaan 5.12.2017

klo 12

Karsintalaji 3

Julkaistaan 12.12.2017

klo 12

Kilpailunjohtaja
Hannu Pajari

040 731 2423
hannu@cfwinterwar.com

Instagram:
@cfwinterwar

Kilpailunjohtaja
Hannu Pajari
040 731 2423
hannu@cfwinterwar.com

Instagram:
@cfwinterwar