Winter War 2017 – Uudistuksia

12768106_571420999675345_2586887662515725934_o

Tuleva 2017 kisakausi on Winter War:in historian viides. Juhlimme siis 5v syntymäpäiviä. Tulevan vuoden kisa tuo mukanaan myös uudistuksia, joiden uskomme tarjoavan kaikille osallisille paremman kisaviikonlopun.


KISA-AREENA 

Kisojen päänäyttämönä toimii edelleen Tampere Areena, mutta olemme tehneet parannuksia kisa-areenan pohjaratkaisuun ja näin ollen toivomme pystyvämme tarjoamaan sekä urheilijoille, että katsojille paremman kisakokemuksen.

Aiemmin hallin toisessa päädyssä sijainnut urheilijoiden alue on nyt siirretty hallin toiseen päähän seinän taakse. Näin urheilijoilla on paremmat mahdollisuudet rentoutua kisalajien välillä sekä saamme paikanpäälle myös suuremman lämmittelyalueen.

Vanhan urheilijoiden alueen tilalle avataan uusi katsomo (Katsomo A) ja näin ollen istumapaikkojen määrä hallissa kasvaa. Yläkertaan avataan ensikertaa myös kahvio-/ruokailualue, joten syömistä ja juomista on nyt huomattavasti helpompi napata mukaansa jopa kesken kisalajien. Täällä pitää majaansa mm. Pure Hero kahvila, joka tarjoilee herkullisia smoothieita sekä raakaherkkuja aiempien vuosien tapaan. Alakerran kahvio sekä ravintola palvelevat myös tuttuun tyyliin.

Yhteistyökumppanien alue siirtyy pääosin kisa-alueen välittömään läheisyyteen ja sen kokoa on kasvatettu. Tältä alueelta löytyy kaikkea mitä CrossFit-harjoitteluun voi kuvitella tarvitsevansa. Mukana ovat muun muassa Strike MVMNT, Nepra, Primemovement, Very Black Corner ja useita muita. Julkaisemme uusia kumppaneita sitä mukaa kun saamme niitä varmistettua.

Winter War 2017 pohjakartta:

pohjakuva-ww2017


PÄÄSYLIPUT

Winter War- kilpailuissa on perinteisesti testattu urheilijoiden kestävyysominaisuuksia jo perjantaina ja tämä osa kisaa on ollut yleisöltä suljettuna. EI ENÄÄ. Perjantain suorituksia pääsee tulevana vuonna seuraamaan kaikki Premium-lipun ostaneet. Kaikki liput tulevat myyntiin 1.11.2016 ja marraskuun ajan liput ovat saatavilla Early Bird-hintaan.

  • Basic (Early Bird, vain marraskuu), 20e + toimituskulut
  • Premium (Early Bird, vain marraskuu), 30e + toimituskulut
  • Basic, 25e + toimituskulut
  • Premium, 35 e + toimituskulut

Premium-lippu

Tämä lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn sekä perjantaina, että lauantaina. Premium-lippuun kuuluu myös numeroitu istumapaikka, jonka pääsee valitsemaan suoraan Liveton aktiivisesta lippukartasta, kun liput tulevat myyntiin. Kaikkien katsomoiden paikat rivistä 7 ylöspäin on varattu tämän lippuluokan asiakkaille, joten pystymme takaamaan hyvän näkyvyyden koko kisa-areenalle.

Basic-lippu

Tämä lippuluokka oikeuttaa sisäänpääsyyn areenalle lauantain kisojen ajaksi. Katsomoiden rivit 1-6 ovat näiden lippujen ostajien käytössä, mutta istumapaikkaa ei pysty varaamaan. Emme myöskään pysty takaamaan, että näiltä paikoilta olisi täysi näkyvyys kisa-alueelle koko päivän ajan.

Winter War -2016 myytiin ennakkoon loppuun, joten oma lippu kannattaa hankkia ajoissa.

KARSINTA

Olemme päivittäneet hieman myös karsintaa. Marraskuun 29. päivä alkavan karsinnan lajien julkaisu on siirretty tiistaille klo 12 ja lajien sulkeutuminen on aikaistettu kyseisen viikon sunnuntaille klo 18. Tämä antaa urheilijoille käytännössä yhden päivän lisää aikaa suorittaa karsintaa.

Karsinnan ilmoittautuminen alkaa kaksi viikkoa ennen ensimmäisen lajin julkaisua (14.11.2016) ja loppuu ensimmäisen lajin sulkeutumiseen (4.12.2016 klo 18).

Palkitsemme myös taas Affiliaten, jolta on suurin kokonaismäärä osallistujia karsintaan. Viime vuoden palkinto oli Rogue Dog Sled-kelkka ja tämän vuoden palkinto julkaistaan karsinnan alkaessa. Nyt siis kaikki osallistumaan joko yleiseen tai skaalattuun sarjaan.

HYVÄÄ SYKSYNJATKOA!

WW-tiimi