Esittelyssä: Kumppanit

12715868_570062276477884_2443542120230286646_o-1

Isojen tapahtumien järjestäminen olisi mahdotonta ilman yhteistyökumppaneiden panosta. Olemme onnekkaita, että saamme vuodesta toiseen tehdä yhteistyötä mahtavien brändien kanssa. Vuosi 2017 ei ole poikkeus ja tässä olisikin esittelyssä tulevan kilpailun pääyhteistyökumppanit:reebok

REEBOK on Winter War:in pitkäaikaisin yhteistyökumppani ja jälleen kerran vahvasti mukana tukemassa tapahtumaa. Reebok tulee paikan päälle pitämään myymälää ja he myös tarjoavat kaikkien vapaaehtoisten, tuomareiden sekä urheilijoiden t-paidat. Karsinnan aikana viikottain arvotaan Reebokin 200e lahjakortti kaikkien tuon viikon lajin tehneiden kesken.

Yhteistyössä Zeropoint

ZERO POINT on yksi maamme johtavista kompressiovaatemerkeistä ja näin ollen he ovat olleet luonteva sekä luotettava kumppani jo useamman vuoden ajan. Pääset tarkastamaan heidän uusimmat tuotteensa myyntipisteeltä Winter War:issa. Tämän lisäksi Zero Point palkitsee karsinnassa urheilijat, jotka pärjäävät parhaiten Karsintalajissa 2.

 Yhteistyössä Valio Profeel

VALIO PROfeel on Winter War 2017-kisan virallinen palautusjuoma/välipalakumppani. Kotimaisuus ja korkea laatu ovat tekijöitä joita arvostamme Valiossa kumppanina. PROfeel-sarjan tuotteita pääsee yleisö maistelemaan kisatapahtumien lomassa ja vapaaehtoisille, tuomareille ja urheilijoille Valio toimittaa riittävästi välipalaa, jotta nälkä ei pääse kisapäivien aikana yllättämään.

purehero

PURE HERON herkulliset smoothiet sekä raakaherkut ovat ihastuttaneet Winter War-kävijöitä jo useamman vuoden ajan. Onneksi myös tulevana vuonna kaikista näistä herkuista pääsee nauttimaan kisaviikonlopun aikana. PURE hallitsee hyvin myös herkullisten salaattien teon ja niistä pääsevät nauttimaan kaikki vapaaehtoiset, urheilijat ja tuomarit

ED BCAA

ED BCAA-juoma on uusimpia tulokkaita aktiivi liikkujille suunnattujen BCAA-juomien keskuudessa. Juoma antaa liikkujan lihaksille energiaa ja rakennusaineita sekä piristää ja energisoi. Kahta makuvaihtoehtoa (Berry & Pear) pääsee maistelemaan ED:in tiskillä kisa-alueen välittömässä läheisyydessä.  Ensimmäisen karsintaviikon parhaat palkitaan myös ED BCAA-tuotteilla.

nepralogo_black_marketing

NEPRA on kotimainen huippulaadukas eettinen aktiivivaatemerkki. Nepran myymälä ja tuotteet tulevat löytymään Winter War-kumppanialueelta ja he toimittavat tämän lisäksi kaikille tuomareille sekä urheilijoille tarvittavat alaosat (shortsit/trikoot).

logo

Strike MVMNT on maailmalla suurta suosiota nauttiva lifestyle-/urheiluvaatemerkki. Laajasta mallistosta löytyy vaatteet niin treeniin kuin vapaa-aikaankin. Yleisöllä on mahdollisuus shoppailla Striken myyntipisteellä koko viikonlopun ja Winter War 2017-tuomarit tulevat nauttimaan Chill Pill-kengän mukavuudesta kovan kisarupeaman aikana.


.

Kiitos kaikille kumppaneille mukaan lähtemisestä!

SEURAAVASSA ESITTELYSSÄ: Yhteistyötahot