Esittelyssä: Népra, Activewear That Makes You Feel Good

Népra on suomalainen kahden naisen perustama urheiluvaatebrändi, jonka kulmakivinä ovat kokonaisvaltaisuus, minimalistisuus ja eettisyys.

Ajatus Néprasta syntyi talvella 2015 toisen perustajan omasta tarpeesta. Anna-Mari kyllästyi siihen, että täydellisesti istuvia ja yksinkertaisia urheiluvaatteita yhdistettynä eettiseen tuotantoon oli mahdoton löytää CrossFit harrastuksen tueksi. Népra onkin Euroopassa ensimmäinen intensiiviseen urheiluun suunnattu urheiluvaatemerkki, joka panostaa myös vaatteen eettisyyteen ja kestäviin arvoihin.

Uskomme tuotteissamme täydelliseen istuvuuteen, laadukkaisiin materiaaleihin sekä läpinäkyvään tuotantoon. Olemme todistaneet sen, että nämä kolme asiaa on mahdollista yhdistää brändissä tinkimättä vaatteiden ulkonäöstä. Designissamme luotamme pohjoismaiseen minimalismiin. Tuotteet suunnitellaan ja kaavoitetaan Suomessa, ommellaan Virossa, ja kankaat tulevat Italiasta.

Olemme nyt yli vuoden ajan testanneet vaatteitamme CrossFit ympäristössä, ja Népran treenivaatteet ovat todella saaneet hyvän vastaanoton CrossFit yhteisöissä. Uskomme, että laji on ympäristönä paras urheiluvaatteiden testaukseen. Harvoin muissa lajeissa, vaate joutuu niin kovan rasituksen kohteeksi kuin CrossFitissa. Lisäksi monipuoliset liikeradat paljastavat vaatteen toimivuuden ja istuvuuden.

Missiomme on luoda pohjoismaisen tyylikkäitä, eettisesti valmistettuja urheiluvaatteita osaksi kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Nähdään kojullamme Winter Wareissa.

Tapaamisiin!

Ama & Essi