WW18 lihashuollosta vastaava Naprapaattiyhdistys esittäytyy

Terve kaikille!

Winter War -karkeloissa meidän tavoite on auttaa kilpailijoita parempaan suoritukseen tukemalla palautumista ja auttamalla krempoissa. Tulkaa rohkeasti moikkaamaan ja jutulle muutkin!

Naprapaatteina olemme korkeakoulutettuja terveydenhuollon ammattilaisia hoitamaan, kuntouttamaan ja ennaltaehkäisemään tuki- ja liikuntaelinsairauksia ja niiden oireita. Pääasiassahan meidät tunnetaan selkäkivun ammattilaisina, mutta me hoidetaan liikuntaelimistön kipuja päästä varpaisiin. Nuorista mummoihin, ennaltaehkäisystä leikkausten jälkeiseen kuntoutukseen.

Niksautetaanko? Kyllä. Työkalupakissa on aikamoinen määrä kyllä muitakin työkaluja josta ” niksauttelu” eli manipulaatio on käytössä tarpeen ja potilaan tilanteen mukaan.

www.naprapaattiyhdistys.fi

 

Anni Heino

Olen Anni Heino ja asun Helsingissä, mutta kotoisin olen kuitenkin kauniista Kouvolasta. Toimin pääasiassa naprapaattina Töölössä Fysio-otteella. Pelaan pesäpalloa Roihuttarissa ja sen myötä erityisesti urheilijat kiinnostavat myös vastaanotolla.

 

Maiju Marjamäki

Olen v. 2013 valmistunut fysioterapeutti ja nyt opiskelen viimeistä vuotta naprapaatiksi. Tällä hetkellä asustelen Kotkassa. Olen harrastanut crossfitiä 3,5 vuotta. Kilpaurheilutaustaa löytyy lentopallon ja istumalentopallon puolelta. Herkuttelen savukalalla. Motto: HOS!

 

Ossi Häkkinen

Toimin naprapaattina Jyväskylässä sekä viereisessä kunnassa Muuramessa. Olen valmistunut naprapaatiksi Kymenlaakson AMK:sta vuonna 2012. Erityisosaamistani urheilijoiden osalta ovat jääkiekkoilijoiden rasitusperäiset ongelmat ja niiden kuntoutus. Kilpaurheilutaustaa itseltäni löytyy juurikin jääkiekon puolelta A-nuorten liigasta sekä Mestiksestä. Vapaa-ajalla viihdyn lasten kanssa touhuillessa ja jos aikaa jää, niin kuntosalilla, lenkkipolulla ja salibandykentällä.

 

Tiina Kujala

Moikkuli. Olen Etelä-Pohjanmaalta Lapualta ja yritän yrittää Seinäjoella. Kilpaurheilutaustana minulla on raviurheilu. Crossfit vei minut mukanaan 2014, lajissa haaveet ovat kuitenkin enemmän valmennuspuolella ja toiminkin yhtenä Crossfit Lapuan valmentajista ja samalla kouluttaudun ammattivalmentajaksi (VAT). Valmistua olisi tarkoitus 2018 alkupuolella.

 

Vesa Tabell

Moikka vaan ja pitkää ikää. Naprapaattina toimin selkäkipuisten aktiiviliikkujien ja huippu-urheilijoiden parissa Pihlajalinnan toimipisteissä Pirkanmaalla. Olen erikoistunut työterveyteen sekä urheilun parissa voimalajien harrastajiin. Sydämen asiana ovat olleet nuorten rasitusvammat. Jotta elämä ei kävisi yksitoikkoiseksi, neljänneksen elämästäni kulutan palomiehenä toimien mm. kuntotestaajana ja kehittäen kuntotestauksen turvallisuutta. ”Jos nostat, et pety”.

Marko Ropanen

Mortonki, toimin Nokialla, Tampereella ja Ylöjärvellä. Harrastanut lumilautailua, nykyisin hiihto, sulkapallo ja kuntosali sekä penkkiurheilu. Erityistaitona kuluttaa koko päivä nopeasti tekemättä mitään! Lempiruoka savulohi tai pippuripihvi. Motto: Komiat pärjää aina.

Janne Veija

Terve, toimin Kauniaisissa ja Järvenpäässä. Monipuolista harrastamista jo 90- luvulta. Pääaineena ollut potkupallo. Sivuaineina: Hiihto, telinevoimistelu, salibandy, sulkapallo ja kuntosalilla rykiminen. Nykyisin mielenkiintoa herättää tilastotiede ja psykologia. Motto: no eihän siinä…