Kuulumisia kumppaneilta: Lohilo

Terveellisempi vaihtoehto herkutteluun – Lohilo jäätelöt

 

LOHILO on runsaasti proteiinia sisältävä, Ruotsissa vuonna 2014 kehitetty uutuus, jota saa nyt myös suomalaisista jäätelöaltaista.

LOHILOn jäätelöt sisältävät vähämmän rasvaa, enemmän proteiinia vähemmän hiilihydraatteja, kuin tavalliset jäätelöt.  Mausta ei kuitenkaan ole tingitty!  Tällä hetkellä saatavilla on myyntipisteestä riippuen yhteensä 8 herkullista makua: Double Chocolate, Salted Caramel, Banana Split Chocolate Swirl, Caramel Chocolate Swirl, Chocolate Peanut Crunch, Cookie Dough, Cinnamonbun ja Double Chocolate. Näiden lisäksi tuoteperheeseen kuuluu LOHILO High Protein Bar. 
 
LOHILO-jäätelöiden ravintoarvot ovat verrattavissa maustettuihin raejuustoihin, joten yksi annos LOHILOa sisältää paljon enemmän proteiinia ja paljon vähemmän sokeri ja rasvaa kuin tavallinen jäätelö. LOHILO on makeutettu luonnollisella rypälesokerilla ja laktitolilla. Tuote on vähälaktoosinen ja se sisältää alle 1% laktoosia. Tuoteiden korkea proteiinipitoisuus on peräisin korkealaatuisesta heraproteiinista sekä kaseiinista. Lisää tietoa löydät Facebook-sivultamme: https://www.facebook.com/lohilosuomi/ ja Instagramista @lohilosuomi.

LOHILO:n tuotteisiin pääset tutustumaan Winter War tapahtumassa!