Kuulumisia kumppaneilta: Nepra

NEpra – Activewear that makes you feel good

Népra oli mukana Winter Warissa ensimmäistä kertaa viime vuonna. Niille, jotka eivät vielä ole meistä kuulleet: Népra on vuonna 2015 perustettu suomalainen vaatemerkki, joka nojaa vahvasti kokonaisvaltaisuuteen, minimalismiin ja eettisyyteen. 

Viime vuoden Winter Warissa olimme vielä hakemassa suuntaamme, ja isompia CrossFit tapahtumia oli takana vasta yksi, Linna Masters 2016. Vaikka Népra syntyi CrossFit harrastuksesta, ja ajatuksissamme oli alusta asti tehdä urheiluvaatteita lajin vaatimuksiin, emme vielä Winter Warissa 2017 osanneet ennakoida, miten meidät suuremmassa mittakaavassa otettaisiin CrossFit piireissä vastaan. 

 

Nyt takana on kuusi isompaa CrossFit tapahtumaa sekä muutamia pieniä tapahtumia ja yhteistöitä CrossFitin parissa sekä Suomessa että Saksassa. Viime vuoden kohokohtia olivat Winter War Tampereella, Baden Battle Bad Liebenzellissa, Karjalan Kovin Imatralla ja Linna Masters Hämeenlinnassa. Vuosi 2017 osoitti sen, että Népra on löytänyt paikkansa Suomen CrossFit piireissä ja kysyntää on myös Suomen ulkopuolella. 

 

On ollut hienoa huomata, että vastuullisuus kiinnostaa urheiluvaatteiden käyttäjiä. Népra nojaa edelleen vahvasti kestäviin arvoihin. Kumppanuus Viron ompelimon kanssa on syventynyt, ja he ovat myös pystyneet laajentamaan toimintaansa sekä nostamaan palkkojaan vuoden 2017 aikana. Kankaamme tulevat edelleen Italiasta, jossa on 50 vuotta jatkuneet perinteen kestävien kankaiden valmistamiseen. Laadukas suunnittelu- ja kaavoitustyö on Népran ydinosaamista, ja siihen perustuu vaatteiden täydellinen istuvuus ja toimivuus. 

 

Missiomme luoda pohjoismaisen tyylikkäitä, eettisesti valmistettuja urheiluvaatteita osaksi kokonaisvaltaista hyvinvointia jatkuu!

 

Nähdään taas Winter Warissa!

 

Tapaamisiin,

Ama & Essi