Uudistuksia ja aikatauluja (2/2)

Karsinta laajenee

Winter War – organisaation tavoitteena ei ole pelkästään onnistuneen vuosittaisen tapahtuman järjestäminen vaan myös kaikenlaisen toiminnallisen liikunnan sekä hyvinvoinnin edistäminen Suomessa. Voidaksemme vaikuttaa hyvinvointikentällä mahdollisimman laajasti tulemme avaamaan 2019 alkaen kilpailun myös CrossFit-yhteisön ulkopuolisille saleille. Tällä tavoin tavoitamme suuremman määrän ihmisiä ja pystymme paremmin tukemaan toiminnallisen liikunnan leviämistä maassamme.

Tulemme tulevaisuudessa lisäämään omaa sisällöntuotantoamme ja panostamaan runsaasti hyvinvoinnin esille tuomiseen. Tällä pyrimme muunmuassa purkamaan eri harrastajakuntien välisiä muureja sekä valtaväestön ennakkoluuloja toiminnallista harjoittelua kohtaan. Uskomme vahvasti, että nämä toimet tuovat positiivista näkyvyyttä sekä hyötyä koko toiminnallisen liikunnan-yhteisölle.

Winter Warin juuret tulevat muutoksista huolimatta aina olemaan tiukasti CrossFit-yhteisössä ja jatkamme lajin sekä sen ympärillä tapahtuvan toiminnan tukemista parhaamme mukaan myös tulevaisuudessa.

Nyt siis mikä vain toiminnallista liikuntaa tarjoava sali voi järjestää karsinnan!

WW – benchmark haasteet

Tulemme julkaisemaan kisakaudella, sekä sen ulkopuolella haasteita joissa osallistujien on mahdollisuus voittaa yhteistyökumppaniemme tuotepalkintoja. Haasteisiin osallistuminen onnistuu omalta kotisalilta ja ne on luotu niin, että lähestulkoon kuka vain voi niihin osallistua. Parhaat tulokset syöttäneet urheilijat palkitaan ja tämän lisäksi myös osallistuneiden kesken arvotaan tuotepaketteja!

WW’19 -katsojakilpailu

Winter War 2019 tapahtumassa katsojilla tulee olemaan aiempaa parempi mahdollisuus osallistua aktiviteetteihin kisapaikalla, kun WW’19- katsojahaaste valtaa areenan. Käy suorittamassa lajeja yhteistyökumppaneiden esittelypisteillä ja sinulla on mahdollisuus voittaa huikeita tuotepaketteja täynnä kumppaniemme tuotteita! Tarkemmat ohjeet kilpailusta lähempänä tapahtumaa.

Pääsyliput

Early Bird -pääsyliput ovat ostettavissa 19.-30.11.2018. Early Bird -hintaisia lippuja on saatavilla rajoitettu määrä, joten kannattaa olla kärppänä paikalla heti lipunmyynnin alkaessa.

Early Bird Premium – 32,50 €
Early Bird Basic – 22,50 €

Joulukuun ensimmäinen päivä alkaen lipun hinnat ovat seuraavat

Premium – 37,50€
Basic – 27,50 €

Kaikki lippuhinnat sisältävät palvelumaksun.

Kisakauden tärkeimpiä päivämääriä

Karsinnan ilmoittautuminen aukeaa: 13.11.2018
Lipunmyynti aukeaa: 19.11.2018
Karsinta alkaa: 27.11.2018
Pääsyliput virallisille jatkoille tulevat myyntiin: 30.11.2018
Kilpailu: 1.-2.2.2019