KUMPPANIESITTELY 2019: FAST – urheilijan lisäravinteet

FAST PRELOAD

PRELOAD on edistyksellinen treenilaturi, joka on tehty virittämään suorituskyky ja keskittyminen tiukkaa treeniä varten, ilman häiritsevää ylistimulaatiota. Näppäriin annospusseihin pakattu tuote sisältää tasapainoisen yhdistelmän korkealaatuisia vakioaineksia sekä tarkoin valikoituja tehoaineita, kuten valppautta edistävää sitikoliinia.

 

Keskittyminen ja vireystila

 • Alkujaan muistihäiriöiden hoitoon kehitellyn CDP-koliinin eli sitikoliinin on havaittu lisäävän valppauden tunnetta ennen harjoittelua nautittuna. Sitikoliini on yhdistetty myös parempaan oppimiseen.
 • Asetyyli-L-Karnitiini on karnitiini-aminohapon muoto, jota voidaan hyödyntää aivotoiminnan tehostamiseen.
 • Kofeiini on hyvin tunnettu ja paljon käytetty vireystilaa nostava yhdiste, jonka määrä PRELOADissa on pystytty pitämään maltillisena edellä mainittujen tehoaineiden ansiosta.
 • N-asetyyli-L-Tyrosiini on kofeiinin vaikutusta tehostava aminohappo.
 • Tauriinin pääasiallinen tehtävä treenilaturissa on kofeiinin vaikutuksen tasoittaminen.

 

Suorituskyky

 • L-sitrulliinimalaattia monet käyttäjät suosivat etenkin ennen treeniä. Tieteellisissä tutkimuksissa sen on havaittu parantavan suorituskykyä esimerkiksi penkkipunnerruksen ja jalkaprässin kaltaisissa harjoitteissa. Yhdessä arginiinin kanssa L-sitrulliinimalaatti auttaa nostamaan arginiinipitoisuuksia.
 • Creapure® on erittäin korkealaatuinen ja puhdas, Saksassa valmistettu kreatiinimonohydraatti, joka tutkitusti parantaa suorituskykyä voimaharjoittelulle tyypillisissä, lyhytkestoisissa ja toistuvissa ponnistuksissa.
 • Viinirypäleen kuoriuute edesauttaa arginiinin muuntumista typpioksidiksi. Typpioksidi on elimistössä luontaisesti esiintyvä, verisuonia laajentava kaasumolekyyli, joka liittyy verenkiertoon ja verenpaineen säätelyyn osallistuviin mekanismeihin.
 • Beeta-alaniini on kreatiinin ohella laajalti tutkittu urheilijoiden ravintolisä. Sitä käytetään viivästyttämään lihasten maitohappokuorman nousua.

FAST RELOAD

RELOAD on kovan treenin jälkeen käytettävä palautumisjuomavalmiste, joka tarjoaa tinkimättömän laadukkaat ainesosat helposti nautittavassa ja hyvältä maistuvassa muodossa. Tuote koostuu korkealuokkaisesta heraproteiini-isolaatista, kreatiinista, glutamiinista, BCAA-aminohapoista sekä tehokkaasti imeytyvästä hiilihydraattiyhdistelmästä. Lisäksi RELOADin sisältöä on täydennetty ainesosilla, jotka edistävät kovan harjoittelun jälkeistä palautumista.

 

 • RELOADin proteiininlähteenä käytetään yksinomaan korkealaatuista, helposti imeytyvää heraisolaattia.
 • Kaneliuute edistää hiilihydraattien päätymistä lihassoluihin rasvasolujen sijaan.
 • Creapure®-kreatiini: RELOAD sisältää annosta kohden 5 grammaa puhtaudestaan tunnettua, Saksassa valmistettua Creapure®-kreatiinimonohydraattia.
 • HMB on BCAA-aminohappoihin kuuluvan leusiinin aineenvaihduntatuote, jota käytetään harjoituksen aiheuttaman lihaskatabolian ehkäisemiseen.
 • Haaraketjuisten aminohappojen on tutkittu edistävän lihaskasvua. Heraproteiinin sisältämien haaraketjuisten aminohappojen täydennykseksi RELOADiin lisätty 3 grammaa BCAA:ta annosta kohden.
 • L-glysiini, tauriini: Harjoituksen jälkeen on eduksi saada vireystila laskemaan, jotta keho pääsee palautumistilaan. RELOADiin on sisällytetty tauriinia tasoittamaan kofeiinin vaikutusta sekä L-glysiiniä, jota monet käyttävät apuna unenlaadun parantamiseen.
 • L-glutamiini: RELOADiin lisätyn L-glutamiinin tehtävä on tukea kehon hiilihydraattivarastojen palautumista.