Winter War Media esittää: Kunnossa elämää varten – Tuomo Ramula (CrossFit)

Kunnossa elämää varten!
 
Winter War Median uudessa neliosaisessa videosarjassa esitellään joukko toiminnallisen harjoittelun harrastajia. Kukin tulee erilaisista taustoista, mutta kaikkia yhdistää rakkaus liikuntaan sekä tahto olla kunnossa elämää varten. 
 
Kuinka sovittaa tavoitteellinen harjoittelu kiireiseen arkeen? Voiko kuka tahansa aloittaa toiminnallisen harjoittelun? Sopiiko harjoittelu kaikenikäisille? Näitä kysymyksiä ja monia muita aiheita tarkastellaan sarjan neljän päähenkilön tarinan kautta.
 
Ensimmäisessä osassa vuoron saa tamperelainen CrossFit-harrastaja Tuomo Ramula, joka yhdistää taitavasti tavoitteellisen harjoittelun kiireiseen arkeen kahden pienen poikansa kanssa. Tutustu Tuomon tarinaan alla olevalta videolta!
Sarjan seuraavat osat julkaistaan kevään 2019 aikana.