KUMPPANIESITTELY 2019: Kehonhuollosta vastaavat naprapaatit

Terve kaikille!

Mukana ollaan! Naprapaatit toimii Winter War -karkeloissa jälleen siellä taustajoukoissa. Tavoitteena ovat hyvä fiilis ja saada kisailijat kuntoon. Tulkaa rohkeasti moikkaamaan ja jutulle kaikki muutkin!

Lisää infoa: www.naprapaattiyhdistys.fi

Vesa Tabell

Mukana ollaan toista vuotta. Tietoja päivitetty CF Level 1 -kurssin verran. Urheilijoiden ja työikäisten kanssa tulee painittua työn merkeissä. Vapaa-ajalla voimavalmennusta ja vammojenehkäisyä melonnan maajoukkueelle. Sydämen asiana ovat olleet nuorten rasitusvammat. Niin, ja neljänneksen elämästäni kulutan palomiehenä toimien mm. kuntotestaajana. Kurkkaa www.vesatabell.fi

Anni Heino

Hei👋 Olen Anni Heino ja olen toista vuotta Winter Warin huoltojoukoissa. Olen Kouvolasta lähtöisin, mutta nykyään minut löytää Helsingistä töiden ja harrastuksen parista. Toimin naprapaattina Taka-Töölössä Fysio-otteella. Kilpaurheilukokemusta löytyy pesäpallosta ja pelaankin kovilla tavoitteilla Helsingissä Roihuttarissa. Aloitin viime syksynä valmennushommat myös pesäpallossa 8-10-vuotiaiden poikien kanssa, joista luonnollisesti kasvaa tulevaisuudessa ikäluokkansa kovimmat pesäpalloilijat. Minut löytää osoitteesta http://naprapaattiheino.com.

Tiina Kujala

Moikkuli! Oon naprapaatti/urheiluhieroja Etelä-Pohjanmaan lakeuksilta Lapualta, yritykseni sijaitsee Seinäjoella ja olen nyt toista kertaa mukana Winter Warin huoltojoukoissa. CrossFittiä olen harrastanut vuodesta 2014, itselläni lajissa tavoitteet ovat enemmän valmennuspuolella ja toiminkin valmentajana (VAT, Level 1) CrossFit Lapualla. Oma kilpaileminen on keskittynyt nuorena raviurheiluun ja nykyään vanhana myötäelämiseen penkkiurheilun parissa. Nettisivuni löytyvät osoitteesta www.naprapaattiina.fi.

Maiju Marjamäki

Moi! Olen Kotkasta maailmalle ponnistanut naprapaatti/fysioterapeutti, jonka vastaanotto sijaitsee tällä hetkellä Espoon Tapiolassa sekä Söderkullassa (Sipoo). Winter War -huoltojoukoissa olen mukana nyt toista kertaa. Kilpaurheilutaustaa löytyy lentopallon ja istumalentopallon puolelta. CrossFittiä olen harrastanut 4,5 vuotta, ja minut voikin bongata treenaamasta CrossFit Herttoniemestä, toisinaan myös Eagle Town CrossFitistä tai Karhu CrossFitistä Kotkasta, tulkaa nykäisemään hihasta!

Sami Laitinen

Terve! Toimin naprapaattina Espoon Leppävaarassa. Urheilu on aina ollut lähellä sydäntäni. Itse harrastan aktiivisesti kuntosalilla voimailua, mutta viihdyn myös pallopelien parissa. Teen myös fysiikkavalmennusta ja olen toiminut urheilun parissa KTB-basketin naprapaattina. Arki sujuu harrastuksien parissa sekä lapsen ja koiran kanssa peuhatessa. www.selkaplus.fi

Joona Jaatinen

Olen pientilallinen omavaraishippiduunari Eurasta. Olen pitänyt omaa naprapaatin vastaanottoa muutaman vuoden kotikunnallani, mutta viimeaikoina erikoistunut enemmän hoitamaan pelkästään uimareita. Olen aikaisemmin harrastanut maastoyksipyöräilyä ja oikeastaan CrossFittiä koko ikäni, mutta vasta Mikko Salon -09 Games-voiton jälkeen tajusin, että kyseessä on sen niminen laji. Lempiwodini on kaikki, missä kävellään käsillä tai tehdään muscle uppeja!

Lauri Koistinen

Hei! Olen naprapaatti Lauri Koistinen, työskentelen Lauttasaaressa, Helsingissä. Työkokemusta minulle on kertynyt niin urheilun parista (Suomen miesten alppimaajoukkue, nuoret alppihiihtäjät ja KTP-Basketin miesten joukkue) kuin myös monipuolisesta vastaanottotyöstä. Urheiluvammoista olen lisäksi saanut kokemusta toimiessani Helsinki Cupin ensiapuvastaavana. Minua kiinnostavat erityisesti tehokkaat käsittelytekniikat, oireiden syiden kartoittaminen sekä ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. www.laurikoistinen.com