KUMPPANIESITTELY 2019: Ice Power lihashuollon tukena

 

Onko haaveena maraton vai oletko jo kokenut pitkien matkojen juoksija? Tai kenties herättelet juoksuharrastustasi pitkän tauon jälkeen? Kaikille liikkujille lihashuolto on tärkeä osa harjoittelua, sillä saadaan lihaksisto toimimaan rasituksessa entistä paremmin ja vähennetään vammojen syntymistä. Ota Ice Power tuotteet mukaan lihashuoltoon ennen ja jälkeen suorituksen, niin saat mahdollisimman paljon irti harjoittelusta!

 

Ennen harjoitusta

Tavoitteellisessa harjoittelussa tärkeää on hyvä suoritusvalmius heti harjoituksen alussa ja ripeä palautuminen rasittavan harjoituksen jälkeen. Hyvä harjoitusvalmius edellyttää huolellista alkuverryttelyä. Alkuverryttelyä voi tehostaa levittämällä harjoiteltaville lihaksille Ice Power Creme -kylmävoidetta ennen kovemman rasituksen alkua. Ice Power Creme -voiteen levittämisen jälkeen iholla tuntuu alkuun miellyttävä viileys. Kun Ice Powerin sisältämä mentoli imeytyy ihon läpi, 15 minuutin kuluessa se laajentaa verisuonia ja kudosten verenkierto vilkastuu. Lihaksisto on valmis rasittavampaan harjoitteluun tai jopa kilpailusuoritukseen.

HARJOITUKSEN JÄLKEEN

Harjoituksen jälkeistä palautumista voi tehostaa jälkiverryttelyn lisäksi Ice Power kylmägeelillä tai -voiteella, joita kannattaa levittää iholle suihkussa käynnin jälkeen. Jos harjoitus on ollut kova tai lihaksissa tuntuu aristusta, Ice Power kylmägeeliä tai -voidetta voi levittää vielä uudelleen illalla ennen nukkumaan menoa. Jos lihaksissa on arkutta tai kipua seuraavina päivinä, Ice Power geeliä voi käyttää 2-4 kertaa päivässä aristaville lihaksille. Verenkierron vilkastuminen nopeuttaa palautumista, rentouttaa kireitä lihaksia, ja lievittää kipua ja aristusta.

 

Ice Power tuotteet valmistetaan Fysioline Oy:n omalla tehtaalla Tampereella. Ice Power kylmägeelin teho on tieteellisesti todistettu lihasvammapotilailla*. Ice Power -tuotteet ovat myynnissä apteekeissa! Lue lisää Ice Power tuotteista sivustolta www.icepower.fi.