KUMPPANIESITTELY 2019: Powau-kahvilat – Hyvinvointia ravinnosta

Terveelliseen ruokatarjontaan keskittynyt kahvilamme Powau tuli alunperin tunnetuksi nimellä Pure Hero. Nimenvaihdoksen tarina alkoi siitä, kun ostimme syksyllä 2017 pienen, mutta taidolla tehdyn kylmäpuristettuja raakamehuja valmistavan brändin itsellemme. 

Yritys oli vähällä lopettaa toimintansa, mutta näimme nerokkaasti suunnitellussa brändissä potentiaalia. Tuote sopi täydellisesti omaan arvomaailmaamme ja täydennykseksi valikoimaamme.
Powau jatkoi toimintaansa yhdessä Pure Heron kanssa.

Saimme hienon mahdollisuuden, kun Stockmann otti meihin yhteyttä ja tarjosi tilojaan Turusta ja Tampereelta vuokralle. Aloimme suunnitella uusia kahviloita. Samalla ymmärsimme toiminnan laajenevan merkittävästi. Aloimme selvittää mahdollisuuksia suojata brändiämme rekisteröimällä ja patentoimalla tavaramerkkimme sekä tuotteemme.

Seuraavaksi jouduimme ison pulman eteen. Nimien “Pure” ja “Hero” yleisyyden vuoksi meidät sekoitettiin jatkuvasti samoja nimiä käyttävien yritysten kanssa. Ymmärsimme, että nimelle on pakko tehdä jotain, jotta voimme erottua haluamallamme tavalla ja saada tekemällemme työlle sen tarvitsemaa turvaa. Pitkän pohdinnan ja asian kanssa tuskailun jälkeen näimme vastauksen suoraan edessämme.

Powau. Nimi ja tuote, joka tukee omaa toimintaamme, oli ollut lähellämme koko ajan. Nimi Powau tulee sanoista “Power” ja “Wau”. Sekin sopii meille hyvin!

Tätä reittiä päädyimme uudistamaan brändimme nimeä myöten keväällä 2018.

Tänä päivänä Powau kahvilat palvelevat Turussa ja Tampereella, sekä Helsingissä tuotteemme löydät Paulig Kulmasta Kluuvista. Tarjoamme ravinteikasta ja herkullista ruokaa päivän jokaiseen hetkeen. Aloita päiväsi maukkaalla aamiaisella, tule nauttimaan ravitsevaa lounasta tai terveellistä välipalaa. Meiltä saat smoothiet, raakakakut ja muut herkut — myös kokouksiin ja muihin tilaisuuksiin. Meiltä löydät aina gluteenittomat, maidottomat ja vegaaniset vaihtoehdot.

@powau
#powau #powerofpowau
http://www.powau.com