KUMPPANIESITTELY 2019: Kauppi Sports Center ja Valmennus- ja testauskeskus Kauppi

Kauppi Sports Center on uusi liikuntakampus Tampereella Kaupin urheilupuiston välittömässä läheisyydessä. Keskuksesta löytyvät muun muassa Tampereen monipuolisin kuntosalikokonaisuus Well Gym, huippuluokan kuntotestausta ja valmennusta tarjoava Valmennus- ja testauskeskus Kauppi sekä kiipeily- ja trampoliinipuisto Trampolin Park Wild. Keskus tarjoaa siis mahtavat puitteet niin tosissaan harjoitteleville urheilijoille kuin hyvinvoinnistaan huolehtiville kuntoilijoille sekä hauskoja liikunta-aktiviteetteja koko perheelle.


Well Gym kuntosali

Well Gym kuntosali sijaitsee Kauppi Sports Centerin toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Molemmilta tasoilta avautuvat hienot näkymät Kaupin urheilupuistoon koko seinän kattavista ikkunoista. Kuntosalin varustelu on varmasti Tampereen, ellei koko Suomen monipuolisin: salilta löytyvät laadukkaat Precorin laitteet, painonnostotila, kotimaiset Hurin ilmanpainelaitteet, street workout -alue, pilateslaitteet, juoksusuora, tekonurmialueet, sekä lukuisia pienharjoitteluvälineitä. Kaikki tämä edulliseen hintaan hyvien yhteyksien ja laajojen ilmaisten parkkipaikkojen läheisyydessä. Tule tutustumaan!


Valmennus- ja testauskeskus Kauppi

Valmennus- ja testauskeskus Kauppi tarjoaa Suomen parhaimmistoon kuuluvaa kuntotestausta kaiken tasoisille liikkujille aloittelevista kuntoilijoista huippu-urheilijoihin. Valikoimaan kuuluvat kestävyysominaisuuksien testit pyörällä, juosten tai vaikka rullahiihtäen, kehonkoostumusmittaukset, hyppy- ja nopeustestit sekä LivTec-hyvinvointimittaukset stressin ja palautumisen seurantaan. Kuntotestausten lisäksi tarjoamme Personal Training ja kestävyysvalmennuspalveluita liikunta-alan yliopistokoulutettujen valmentajien toimesta. Laadukas, kehittävä ja turvallinen valmennus perustuu aina tutkittuun tietoon.


Trampolin Park Wild

Trampolin Park Wild on Kauppi Sports Centerin 3. kerroksessa sijaitseva koko perheen aktiviteettikeskus, jossa liikunta on aina hauskaa. Kiipeilypuistosta löytyvät Tampereen korkeimmat seinät 23:lla itsevarmistavalla laitteella sekä boulderointireittejä helpoista haastaviin. Laajalla trampoliinialueella on yhdeksän olympiatrampoliinia, airbag, freestylealue, kori- ja polttopallo -pelialueet, kaksi donkkaus-trampoliinisuoraa, kaksi pitkää trampoliinisuoraa sekä air walk -seinä. Varaa vuoro ja tule pitämään hauskaa isommallakin porukalla!


Kauppi Sports Center sijaitsee osoitteessa Kuntokatu 17, Tampere. Lisätietoja Kauppi Sports Centerin toiminnoista löydät osoitteessa
www.kauppisportscenter.fi ja Valmennus- ja testauskeskus Kaupin palveluista osoitteesta www.vte-kauppi.fi
.