WINTER WAR ’19 BEHIND THE SCENES – PART 1

Kevät on edennyt ja kesä kolkuttelee. Aina on kuitenkin loistava aika palata takaisin helmikuulle Winter War 2019:n tunnelmiin! 

Vuoden 2018 Wintereistä ja muistakin kisoista tuttu urheilija, valmentaja, fysioterapeutti ja yksi CrossFit Lahden omistajista, Laura Hämäläinen, seurasi kisoja tällä erää mediapassi kaulassa. Lopputuloksena nähdään videosarja, joka vie katsojan kisakentän taakse, kisojen kulisseihin ja urheilijoiden joukkoon.

– Videoiden kautta katsojat pääsevät näkemään, mitä kaikkea kisat on sen kentällä tapahtuvan suorituksen lisäksi, Hämäläinen vinkkasi ennen kisoja.

Mitä urheilijat tekevät lajien välissä? Entä mitä he syövät tai miten he valmistautuvat tuleviin koitoksiin? Videosarjan ensimmäisessä osassa fiilistellään kisojen ensimmäistä kilpailupäivää Kauppi Sport Centerin ja Tampere Areenan maisemissa. Katso PART 1 alta!

 

 

Seuraa Lauran vlogia urheilijan YouTube-kanavalta
WINTER WAR BEHIND THE SCENES PART 2 julkaistaan myöhemmin.

Kurkkaa myös WW Median aiempi kirjoitus Hämäläisen tarinasta: 
URHEILIJAN TARINA: Loukkaantumisen takia askeleen taaksepäin ottanut Laura Hämäläinen on esimerkki periksiantamattomuudesta – “Oon joutunut miettimään, miten kääntää vaikea asia voitoksi”