2019–20: Save the dates!

KAUSI 2019–20 ON KÄYNNISSÄ!

 

Winter War on saavuttanut paikan yhtenä CrossFit-kauden päätapahtumista, mistä isoin kiitos kuuluu sen jokavuotuisille urheilijoille, yleisölle ja järjestäjäporukan vapaaehtoisille. Viimeiset seitsemän vuotta ovat tuottaneet seitsemän toinen toistaan antoisampaa kisatapahtumaa. Vuosimalli kahdeksan ei tule olemaan tästä poikkeus – päin vastoin. Winter War tulee taas, ja kaudella 2020 nähdään, kuullaan ja koetaan jälleen hienoja urheiluhetkiä ja -tarinoita niin tapahtuman urheilijoiden, vapaaehtoisten kuin yleisön ja lajiväen kannalta.

 

Kirjaa alta kalenteriisi kauden tärkeät päivämäärät:

MARRASKUU
1.11.
Entisten vapaaehtoisten haku alkaa

4.11. Uusien vapaaehtoisten haku alkaa
18.11. Vapaaehtoisten viimeinen ilmoittautumispäivä
18.11. KARSINNAN ILMOITTAUTUMINEN aukeaa
24.11. Vapaaehtoisten valinta
25.11. Winter War ’20 Early-bird -liput myyntiin

JOULUKUU
(Normaalihintaiset liput myyntiin)
3.-8.12. 1. KARSINTALAJI
10.-15.12. 2. KARSINTALAJI
17.-22.12. 3. KARSINTALAJI
27.12. Kutsukirjeet lähtevät valituille urheilijoille
31.12. Kisapaikan vastaanoton viimeinen päivä

31.1.–1.2. KISAVIIKONLOPPU

 

 

Winter War -tapahtuma on kasvanut tasaiseen tahtiin jo seitsemän vuoden ajan. Näihin hienoihin vuosiin on mahtunut paitsi itse kilpailutapahtuman kasvu ja kehitys Suomen CrossFit-kentän suurimmaksi vuosittaiseksi tapahtumaksi, myös ainutlaatuinen kasvutarina, joka lajilla on Suomessa tähän mennessä ollut.

Kuten syyskuussa tiedotettiin, ulkoisten muutospaineiden nojalla tuleva, vuoden 2020 Winter War jää toistaiseksi viimeiseksi. Yksi aikakausi saattaa olla tulossa päätökseensä, mutta vauhti ei ole tästä huolimatta hiipumassa. Tervetuloa mukaan tekemään Winter War 2020 -tapahtumasta jotain entistä hienompaa ja ainutlaatuisempaa!