2019–20: Karsinnan tärkeimmät

Winter War 2020 -karsinta on täällä!

Karsinta kohti toistaiseksi viimeistä Winter War -kilpaa on alkanut. Tammi- ja helmikuun vaihteessa Suomen CrossFit- ja urheilumaailman yleisö pääsee jälleen todistamaan toinen toistaan upeampaa urheilijatarinaa, kun yhteensä 80 urheilijaa – 32 naista ja miestä yleisessä sarjassa, 8 naista ja miestä skaalatussa sarjassa – ottavat yhteen Tampere Areenan kisakentällä. 

  • Yleiseen sarjaan voi osallistua kuka vain urheilutaustasta riippumatta. Tämän sarjan lajit koostuvat pääosin voimistelun, painonnoston, voimanoston, kestävyysurheilun sekä voimamiesurheilun osa-alueista. Kisassa on nähty vuosien varrella yllättäviäkin lajeja, joten liikkeitä voi tulla “tuttujen” elementtien ulkopuoleltakin.
  • Skaalattuun sarjaan voi myös osallistua kuka vain urheilutaustasta riippumatta. HUOM! Poisluetaan kuitenkin urheilijat, jotka ovat kilpailleet aiemmin jossain kansallisen (tai kansainvälisen) kärkitason kilpailuissa (kuten Winter War, Unbroken, Box Battle, Helsinki Showdown, Linna Masters, Karjalan Kovin) tai sijoittuneet viiden parhaan joukkoon jossain muussa kansallisessa kilpailussa (kuten Sawotta tai Hietsu Beach Battle). Skaalattujen lajien vaatimukset ovat hieman helpompia ja painot kevyempiä, ja kisalajit tulevat olemaan kevennettyjä versioita yleisen sarjan lajeista. Skaalattu sarja kilpailee yleisestä poiketen vain lauantaina 1.2.2020. 

Kukin karsintalaji julkaistaan jokaisen karsintaviikon tiistaina kello 12 Winter Warin nettisivuilla (myöhemmin myös WW:n Facebook– ja Instagram-tileillä). Lajin tekemiseen urheilijoilla on aikaa aina kyseisen viikon sunnuntaihin kello 18 asti.

1. KARSINTALAJI

Julkaistaan tiistaina 3.12. kello 12

Suoritusaika: 3.-8.12., tiistaista sunnuntaihin klo 18

2. KARSINTALAJI

Julkaistaan tiistaina 10.12. kello 12

Suoritusaika: 10.-15.12., tiistaista sunnuntaihin klo 18

3. KARSINTALAJI

Julkaistaan tiistaina 17.12. kello 12

Suoritusaika: 17.-22.12., tiistaista sunnuntaihin klo 18

(Muut kauden tärkeät päivämäärät ja aikataulut löydät täältä)

 

Ilmoittautuminen karsintaan päättyy ensimmäisen karsintaviikon lopussa, sunnuntaina 8.12. kello 18. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt sekä ulkomailla asuvat Suomen kansalaiset. Karsinnan tulosalustana toimii Wodconnect.


Ilmoittautumiseen pääset täältä. Lue myös tarkkaan karsinnan säännöt.

 

Vahvaa suorittamista kaikille karsintaan osaa ottaville!