Winter Warin kanssa yhteistyössä: GYMNATION

Winter Warin yhtenä yhteistyökumppanina nähdään tänä vuonna tuore suomalainen urheiluvaatebrändi Gymnation.

Gymnationin treenivaatteet ovat ottaneet vakuuttavasti paikkansa monen urheilijan ja harrastajan vaatekaapista ja treenivarustuksesta, ja brändi nähdään vahvasti myös ensi viikolla Tampere Areenalla – niin urheilijoiden päällä kisakentällä kuin myyntiständinä ostosalueella.

Annetaan Gymnationin porukan kertoa heistä hieman lisää!

Mikä Gymnation on?

“Gymnation on laadukas suomalainen treenivaatebrändi, joka valmistaa vaatteita urheiluun ja vapaa-aikaan kestävästi ja vastuullisesti Euroopassa. Lähtökohtana vaatesuunnittelulle on aina huippulaadukas ja mukava materiaali sekä ajaton design.”

 

Ihmiset Gymnationin takana

“Gymnationin takana on yrittäjäpariskunta Aleksi ja Saara, jotka perustivat yrityksen tammikuussa 2018. Pitkäjänteisen suunnittelun ja tuotekehityksen jälkeen Gymnationin ensimmäinen mallisto lanseerattiin verkkokaupassamme huhtikuussa 2019. Idea yrityksen perustamiseen tuli halusta tehdä inspiroivaa ja mielekästä työtä, jossa saataisiin yhdistettyä Aleksin kokemus vaatesuunnittelusta ja -tuotannosta, sekä yhteinen intohimo urheilua kohtaan. Aleksin lajina on pitkään ollut erilaiset pallopelit, kun taas Saara on löytänyt lajinsa CrossFitin parista. Erityisesti naisten tuotteita onkin siis testattu ahkerasti CrossFitissa ja olemmekin saaneet jo paljon hyvää palautetta siitä, kuinka hyvin tuotteet toimivat kovassakin treenissä!”


Miten Gymnation eroaa muista urheiluvaatebrändeistä?

“Isoista urheiluvaatebrändeistä poiketen vaatteitamme valmistetaan kohtuullinen määrä vastuullisesti Euroopassa. Emme tuota suuria määriä vaatteita kausiluontoisesti, vaan pyrimme tuomaan mallistoomme ajattomia tuotteita, jotka pysyvät mallistossa pitkään, eikä niitä tarvitse myydä uusien alta pois alennuksella sesonkien vaihtuessa.

Panostamme erityisesti laadukkaisiin materiaaleihin, jolloin vaatteet tuntuvat erittäin mukavalta päällä ja kestävät käyttöä. Materiaali- ja valmistuskustannusten vuoksi myös tuotteiden myyntihinta on kalliimpi kuin monien muiden brändien, mutta uskomme sen vaikuttavan ympäristön kannalta positiivisesti kuluttajien ostokäyttäytymiseen, jolloin tuotetta ei osteta halvan hinnan vuoksi hetken mielijohteesta vaan harkitusti tarpeeseen.” 

 

Ensimmäistä kertaa mukana Winter Warissa

“Gymnation tulee mukaan Winter Wareihin myyntiosastolla, eli nyt on erinomainen tilaisuus tulla tutustumaan tuotteisiin ja sovittaa niitä paikan päällä! Lanseeraamme Winter Wareissa huippusuosituista trikoistamme kolme uutuusväriä, ja ständiltämme löydät myös mahtavia kisatarjouksia valituista tuotteista!

Nähdään Tampereella, tervetuloa!”

 

Kurkkaa Gymnation heidän verkkosivuiltaan ja somesta.